Potrzebuję jakiś informacji na ten temat - gdzie, za ile i czy są jakieś ograniczenia.
Myślę o podkręceniu max do 110 KM.
Proszę o opinię czy warto się pakować
perzykt, kolega iksik2 ma taka samą jak Ty zrobioną na 130KM także wszystko zależy czego oczekujesz od autka myślę że 120 to by było super decyzją i bezpieczne dla wszystkiego :szeroki_usmiech
A propos sprzegła to w silniku ALH jest koło dwumasowe czy może tradycyjne sprzegło???
...ALH ma dwomase.
To słaby temat. Jak długo wytrzymuje?
Czemu słaby :?:
Dobry Tuner zrobi Ci taki przebieg momentu, że wszystko będzie służyć długo jak będziesz się obchodził z maszyną prawidłowo.
Pozdrawiam
[ Dodano: Czw 18 Wrz, 08 14:37 ] perzykt, a co do Cen, to już kolega A3 podał Ci namiary.
Tak samo na górze wyświetla się reklama Mastersa, nic prostszego tyko zadzwonić.
Pozdrawiam
Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03 BMW serii 3... Radość z jazdy.
Ile cię kosztowała tak przeórbeczka i jakie warunki musi auto spełniać - myślę o przebiegu, itp?
taka cena jak byla podczas lipcowego Dyno Day dla ulatwienia powiem ze to bylo 1100zl
warunki jakie auto musi spelniac to przede wszystkim zdrowy silnik. jesli tak jest to przebieg nie ma znaczenia. dokladnie tyle samo masters wyciagnal z toledo alh o przebiegu 250kkm mojego kumpla.
Komentarz